Slide background

slachtoffers herkenbaar centraal

Over ons

Neem direct geheel vrijblijvend contact met ons op om uw situatie te bespreken!

Hakkennes Letselschade is in 2006 opgericht door mr. Pieter Hakkennes. Hij is vanaf 1993 actief in de behandeling van letselschade claims.

De eerste jaren als schadebehandelaar en manager bij een grotere verzekeringsmaatschappij en vanaf begin 2000 als expert personenschade, bij een tweetal expertisebureaus die gespecialiseerd zijn in letselschade claims.

Pieter heeft een ruime ervaring in de behandeling van letselschade claims in al haar diversiteiten en met alle complexiteit van dien. Waar hij in het verleden aan de kant van verzekeraars heeft gewerkt, wendt hij zijn vakkennis en kunde alleen nog aan ten behoeve van slachtoffers.

Een belangrijke overweging daarbij is de persoonlijke overtuiging dat slachtoffers die deskundige bijstand nodig hebben. Bij de behandeling van een letselschade claim wordt namelijk nog steeds onvoldoende rekening gehouden met de mens die het slachtoffer is en zijn of haar persoonlijke omstandigheden.

Hakkennes Letselschade stelt het slachtoffer herkenbaar centraal, om van daaruit te werken aan een mensgerichte aanpak en oplossing.

Voor haar dienstverlening maakt Hakkennes Letselschade waar nodig gebruik van externe deskundigen, zoals medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen, rekenkundigen en procesadvocaten.

Voor wie treden wij op?

Hakkennes Letselschade wordt ingeschakeld door slachtoffers (of nabestaanden) van:

– verkeersongevallen

– ongevallen op het werk

– medische fouten

– beroepsgerelateerde aandoeningen

– aansprakelijkheid van overheidsinstellingen

– ongevallen door schuld van derden of door gebrekkige producten

Ook treden wij op voor werkgevers die hun loonvordering en de kosten van reïntegratie willen verhalen op een aansprakelijke partij.

Hakkennes Letselschade is onafhankelijk en treedt alleen op voor slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, beroeps gerelateerde aandoeningen en medische fouten.

Voor nabestaanden behandelt Hakkennes Letselschade de schadeclaim die voortvloeit uit het overlijden van een naaste als gevolg van een ongeval, een beroeps gerelateerde aandoening of een medische fout.

In haar aanpak staat Hakkennes Letselschade voor een persoonlijke benadering, duidelijkheid op ieder moment en het best passende resultaat in relatie tot de behandeling en afwikkeling van uw schadeclaim.

Wij zijn u graag van dienst!