Slide background

Hulp bij

Letselschade

U bent slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval zonder daaraan schuld te hebben gehad?

Heel vervelend, er komt een hoop kijken bij het claimen van de geleden schade op de verantwoordelijke partij. Hakkennes kan u helpen door uw belangen te behartigen en de verantwoordelijke partij aansprakelijk te stellen.

Wij stellen u als klant centraal en beschermen u tegen de grote partijen. Zodat u gecompenseerd wordt voor de geleden schade en krijgt waar u recht op heeft.

Hulp bij letselschade? Neem direct geheel vrijblijvend contact met ons op om uw situatie te bespreken! Of bel direct 013 – 522 08 95

Chantal

Hakkennes hielp mij het overzicht terug te vinden. Ik was al zo lang bezig mijn schade vergoed te krijgen, maar de verzekeraar gaf niet thuis. Uiteindelijk heb ik samen met Hakkennes Letselschade een passende vergoeding gekregen.

Chantal
  • Wat is letselschade?

Wat is letselschade?

Letselschade is schade die het gevolg is van lichamelijk of geestelijk letsel, al dan niet na een ongeval.

Het gaat dan onder andere om de kosten tijdens het herstel, de kosten voor hulp in het huishouden, het gemis aan inkomen en smartengeld. Deze letselschade kunt u verhalen op de aansprakelijke partij of diens verzekeringsmaatschappij. Hakkennes biedt u hulp bij Letselschade.

Neem vrijblijvend contact met ons op om u te laten informeren.

Welke kosten kan ik verhalen?

Als we spreken over letselschade dan moet u onder andere denken aan de niet door de zorgverzekering gedekte kosten voor uw behandeling, uw reis- en verblijfkosten, de kosten voor hulp door derden in het huishouden of bij het onderhoud van bijvoorbeeld uw tuin en de kosten van rechtskundige bijstand.

Op grond van het opgelopen letsel hebt u ook recht op de vergoeding van smartengeld, wat de gemiste levensvreugde, de pijn en het verdriet compenseert. Wilt u hulp bij het claimen van uw letselschade?

Neem dan nu contact met ons op.

Advies is altijd persoonlijk en op maat

De schade die u als slachtoffer lijdt hangt af van uw persoonlijke omstandigheden.

Het is van belang dat deze schade zorgvuldig wordt geïnventariseerd zodat uw claim op een goede manier aan de aansprakelijke partij kenbaar kan worden gemaakt. Hakkennes biedt u hulp bij het claimen van uw letselschade.

Neem nu contact met ons op.

Hakkennes staat u bij met raad en daad

U bent slachtoffer van een ongeval in het verkeer of op uw werk, van een medische fout of door een andere oorzaak.

U weet niet hoe u uw schade kunt verhalen, of u hebt het idee dat de verzekeringsmaatschappij u niet serieus neemt.

Het kan ook zijn dat u inmiddels genoeg hebt van al het gedoe er omheen en dat u zich wilt richten op uw herstel.

Dan hebt u behoefte aan een deskundige, die verstand heeft van letselschade en die u de rust kan geven die u nodig hebt.

Hulp bij letselschade? Neem direct vrijblijvend contact met ons op om uw situatie te bespreken! Of bel direct  013 – 522 08 95