Slide background

persoonlijk, duidelijk, resultaatgericht

Onze aanpak

Neem direct vrijblijvend contact met ons op om uw situatie te bespreken!

Wat doen wij voor u?

Wij bieden u de helpende hand en begeleiden u bij het verhalen van uw schade.

U krijgt van ons advies over de aanpak van uw zaak, wij inventariseren uw schade en verhalen deze op de aansprakelijke partij.

Daarbij stemmen wij namens u af met de verzekeringsmaatschappij over de behandeling van het dossier.

Als slachtoffer staat u centraal! In alles wat wij voor u doen gaan wij uit van onze eigen visie op de behandeling van een letselschade dossier; Persoonlijk, Duidelijk en Resultaatgericht.

Onze aanpak

Wanneer u ervoor kiest uw belangen door Hakkennes Letselschade te laten behartigen dan voeren wij met u een intakegesprek bij u thuis. Daarin komen alle onderwerpen in relatie tot uw schadeclaim aan de orde.

In dit gesprek bespreken we (zo nodig nog) de toedracht van het ongeval en informeren wij u over onze beoordeling van de aansprakelijkheid. Het kan zo zijn dat daartoe eerst nog aanvullende informatie verzameld moet worden.

Verder bespreken we het door u opgelopen letsel, het herstel en de wijze van behandeling daarvan en de gevolgen die dit heeft voor uw werk- en thuissituatie. Ook inventariseren wij de tot dan toen bekende letselschade, op grond waarvan we beoordelen of het aan de orde is dat de wederpartij u in bezit stelt van een voorschot.

Aan de hand van de inhoud van ons gesprek nemen wij contact op met de betrokken verzekeringsmaatschappij, teneinde met hen afspraken te maken over de verdere aanpak van de schaderegeling.

Tijdens de verdere behandeling van uw letselschade claim informeren wij u met vaste regelmaat over de voortgang en stemmen wij met u af over de verdere aanpak

Herkent u dit?

Heeft u inmiddels genoeg van al het gedoe over uw dossier en wilt u zich richten op uw herstel? Dan hebt u behoefte aan een deskundige, die verstand heeft van letselschade en die u de rust kan geven die u nodig hebt. Hakkennes Letselschade is voor ù die deskundige!

Wij garanderen:

  • persoonlijke aanpak
  • duidelijk advies
  • resultaatgericht